Ce va face câștigătorul ”Chefi la cuțite”, Bogdan Vandici, cu premiul de 30 000 de euro!

By

Bogdan este castigatorul celui mai urmarit sezon, dar si cel mai spectaculos, din „Chefi la Cutite”. El s-a apucat de gatit acum trei ani, pe cand avea doar 18 ani, iar acum este un bucatar foarte talentat.

Intrebat ce va face cu premiul de 30 000 de euro pe care l-a castigat, tanarul de 21 de ani a raspuns ca va pleca in Las Vegas cu prietenii, bineinteles, in gluma!

„Cu banii avem planuri mari, plec la Las Vegas cu băieții…Glumesc!”

Bogdan are un viitor stralucit in fata, avand in vedere talentul sau; in finala, el l-a impresionat pe chef Scarlatescu cu o prajitura Pavlova uimitoare, acesta din urma declarand ca este ,,cel mai bun desert din 5 sezoane”.

Marele castigator a avut o viata interesanta; plecat la studiu in Olanda, a decis ca facultatea de business nu e de el si si-a intreptat imediat atentia catre bucatarie.

Intrebat care a fost cel mai frumos moment din acest concurs, Bogdan a raspuns ca i-a placut foarte mult atunci cand a gatit alaturi de tatal sau,.

Am fost cel mai mândru când am gătit alături de tata, în semifinală. Am reușit împreună să ducem la bun sfârșit o probă de fine-dining în care am fost jurizati de „călăii” din sezonul 4, respectiv foștii concurenți.

Bogdan isi doreste sa se perfectioneze in acest domeniul si, desigur, sa devina cel mai bun, lucru de care suntem cu totii convinsi! Ne-a demonstrat deja acest lucru!

Planurile mele de viitor se bazează foarte mult dezvoltarea mea atât pe plan profesional cat si pe cel personal. Mi-ar plăcea foarte mult să ajung în top și să fac Oradea mândră

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News