Vesti proaste despre actrița de telenovele si cantareata Natalia Oreiro. Vedeta a fost internata de urgenta la spital, iar toate concertele au fost suspendate.

By

Este vestea trista a zilei! Organismul Nataliei Oreiro a cedat. Nimeni nu a stiut ca actrita de telenovele este bolnava! Ce se întâmplă chiar în aceste momente cu artista întrăgită de milioane de români:

Potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al acesteia, citat de unica.ro, Natalia a fost nevoită să îşi anuleze primul concert din turneul pe care ar fi trebuit să-l înceapă la finalul lunii trecute după ce a avut nevoie de ajutorul medicilor.

În vârstă de 40 de ani, Natalia Oreiro trebuia să susţină zilele trecute un concert în Tel Aviv, Israel, însă, cu câteva ore inainte de zbor, ea a început să se simtă rău. Cum simptomele au alarmat-o, a mers de urgenţă la spital.

Medicii i-au recomandat odihnă după trei săptămâni de filmări intense pentru filmul „Re loco”, fiind epuizată fizic.

Actrița a postat un mesaj pe o pagină de socializare în care își anunță fanii că se simte bine.

„Bună, prieteni! Ce ați făcut în ultimul timp? Vreau să vă spun că acum sunt bine, în casa mea, urmez sfaturile medicilor mei, am o problemă de sănătate, dar va trece foarte repede. Sunt bine şi nu trebuie să vă faceți griji. În curând ne vom putea vedea şi vom sărbători viața”, a scris Natalia Oreiro.

Originară din Uruguay, Natalia Oreiro a devenit cunoscută în România odată cu difuzarea telenovelei „Înger sălbatic”, în care a jucat rolul principal şi i-a dat viaţă personajului Milagros, o tânără orfană. Pe 19 mai, cunoscuta artistă va împlini 41 de ani.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News