Razvan de la „Insula Iubirii” a mintit in legatura cu profesia sa! Iata cu ce se ocupa cu adevarat! Imaginea a devenit virala

By

Participantii de la show-ul de televiziune „Insula Iubirii” ajung in atentia publicului. Iremediabil, toate secretele din trecutul acestora ies la iveala, cum si minciunile pe care le spun pe durata filmarilor. Este si cazul lui Razvan, venit impreuna cu iubita lui, Cati, sa isi testeze iubirea.

Cei doi au inceput emisiunea cu stangul, pentru ca au mintit in legatura cu relatia lor, casa in care au filmat primele testimoniale nu era a lor, asa cum au declarat, vrand doar sa isi construiasca o alta imagine. Pe parcurs, toate minciunile au iesit la iveala, rand pe rand. Inca nu se stie daca cei doi au mai ramas sau nu impreuna, dupa terminarea emisiunii, contractul pe care l-au semnat cu Antena 1 ii impiedica sa dezvaluie acest lucru.

La testimonialele pe care acestia le dau inainte de a afla daca vor fi selectati sau nu sa plece in Thailanda, Razvan a declarat ca este patronul unei benzinarii, d-asta a si luat decizia de a filma in vila unui prieten, pentru a pastra aceeasi imagine in fata telespectatorilor. A omis faptul ca a avut mereu lavaliera pornita, chiar si cand camerele nu mai functionau si s-a dat de gol. Totusi, motivul pentru care au trecut de acest casting a fost faptul ca producatorii au vrut sa ii arate lui Cati ca poate avea si o altfel de viata, nu cea pe care o traia langa Razvan si, totodata, sa aiba mai multa incredere in ea.

In timpul unei ceremonii a focului, la insistentele lui Radu Valcan, Cati a cedat si a spus tot adevarul cu privire la Razvan.

Recent, a aparut o fotografie cu razvan in mediul online, care il infatiseaza ca un simplu lucrator intr-o benzinarie, nu ca patron. In acel moment, fanii emisiunii s-au grabit sa il critice pentru faptul ca minte, dar i-au dat si sfatul de a nu-i fi rusine cu el. Job-ul sau este unul decent si nu are de ce sa se ascunda.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News