Incredibil cat de mult seamana fiul lui Stefan Banica Jr. cu tatal sau! Iata cat de mare a crescut Radu Stefan si cu ce se ocupa

By

Stefan Banica Junior este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! Se pare ca este un model pentru fiul sau, care vrea sa ii calce pe urme! Radu Stefan are 16 ani si deja a debutat pe scena Teatrului de Comedie Bucuresti! 

Stefan Banica Junior este foarte mandru de fiul sau. Acesta deja ii calca pe urme! Are doar 16 ani si deja si-a inceput cariera, cum era de asteptat, in domeniul artistic! Este actor la Teatrul de Comedie, unde a primit un rol in piesa „Toul in gradina”. Joaca alaturi de actori consacrati, precum Dan Radulescu, Mirela Zeta si Emilia Popescu. Cea din urma este o foarte buna prietena a tatalui sau, ii este colega in multe piese si lui Stefan Banica Junior, insa cel mai important este ca il sustine neconditionat pe Radu Stefan si il sfatuieste ori de cate ori are ocazia.

Fiul indragitului artist seamana leit cu tatal sau. Pe conturile de socializare este imposibil sa nu regaseasca aceasta remarca la fiecare fotografie pe care o incarca. In clasa a IX, Radu Stefan Banica a castigat titlul de Mister la Balul Bobocilor organizat de Liceul Jean Monnet!

Radu Stefan are o relatie destul de apropiata cu Andreea Marin, nu de putine ori a fost surprins de paparazii in comania ei si a Violetei, sora sa vitrega, la cumparaturi sau in parcuri de distractie. Fosta prezentatoare TV incearca din rasputeri ca cei doi frati sa aiba o relatie foarte apropiata, chiar daca nu au aceeasi mama. Sa depaseasca aceasta bariera si sa se sprijine neconditionat.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News