Cearta intre Bianca si Rafaela incepe sa ia proportii, la „Puterea Dragostei”

By

Una dintre cele mai asteptate emisiuni ale acestei toamne, „Puterea Dragostei”, abia a implinit o saptamana de la primia difuzare.Cei 12 concurenti, care au venit sa isi gaseasca marea dragoste prin intermediul acestei emisiuni, se pare ca au uitat la ce emisiune se afla. Ei au ajuns sa se certe foarte mult si sa se jigneasca, in loc sa se bucure de acesta experienta frumoasa.

In urma cu 2 saptamani, 6 baieti si 6 fete au plecat in Istanbul, acolo unde au loc filmarile celei mai noi emisiuni difuzate de Kanal D. Concurentii urmeaza sa locuiasca in doua case diferite, casa baietilor si casa fetelor, insa ei pot socializa opt ore in fiecare zi si le este interzis sa se intalneasca inafara casei.

Cum discutiile au inceput deja sa escaladeze, prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, incearca pe cat posibil sa ii impace pe cei 12, insa fiind caractere atat de diferite, incepe sa ii fie destul de greu.

Dupa cuvintele pe care si leau aruncat pana acum, Bianca si Rafaela nu au ingropat securea razboiului. Cele doua continua. Totul a pornit de la Bianca, aflata la intalnire, i-a dezvaluit partenerului sau, printre lacrimi, ca a fost jignita: „Am fost jignita in afara camerelor de filmat, foarte urat. Aseara mi-am dat seama ca ea o sa continue sa se poarte asa cu mine si ca noi nu o sa putem sa convietuim. Ea continua si nu pot sa suport. Noi cand stam impreuna in aceeaşi casa ea continua sa ma atace si eu nu sunt genul sa jignesc. Continua sa ma atace si nu inteleg de ce. In afara de Vio chiar nu am cu cine sa vorbesc. Efectiv s-au strans in mine si nu mai pot.”

In replica, Rafaela a fost mult mai taioasa: „Sufera de atentie. Nu am jignit-o cu absolut nimic in afara camerelor nici nu interactionam, nici nu avem timp. Bianca ne-a zis ca vrea sa joace un rol aici. Primul rol a fost o fata rebela, a spus ca nu vrea sa aiba prieteni, acum joaca rolul de victima. Daca aveai cu adevarat o problema cu mine, o discutam. (…) A spus ca am facut-o bolnava mintal. Poate a fost ceva in gluma si ea a luat-o personal. Ea are 19 ani. Mai joaca-te cu papusile, tu mai ai de crescut.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News