Ai băut vreodată ceai de vânătă? Este sărac în grăsimi și bogat în fibre, vitamine și minerale! Vezi cum îl poți prepara!

By

Se spune ca sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il aveam, din pacate insa ne dam seama prea tarziu de acest lucru, atunci cand nu mai putem face nimic. Trebuie sa fi foarte atenti la ceea ce consumam!

Legumele sunt foarte importante pentru sanatatea noastra, toate avand beneficii indiferent de modul de preparare al acestora.

Vinetele sunt unele dintre cele mai accesibile legume de la noi dar si una dintre cele mai sanatoase! In continuare va prezentam un mod de preparare al vinetei la care cu siguranta nu teai gandit pana acum: ceaiul de vanata!

Ceaiul de vanata este sarac in grasimi, dar bogat in minerale si vitamine!

Ceaiul de vanata poate ajuta la scaderea colesterolului, te poate scapa de insomnii sau constipatie si ajuta la diminuarea stresului! Daca nu ati baut pana acum, este timpul sa-l incercati!

Tot ce trebuie sa faceti este sa fierbeti niste apa, iar cand aceasta da in clocot sa adaugati doua rondele de vanata! Dupa 10 minute de infuzat, puteti adauga miere pentru a-l indulci! Atentie, mierea nu se adauga cand ceaiul este fierbinte pentru a nu-si pierdit din propietati!

Consuma ceaiul de vanata de 3 ori pe zi timp de 21 de zile pentru a beneficia de efectele sale miraculoase!

Atentie, daca ai diabet, trebuie sa stii ca vanata contine 4g de zahar, astfel ca este indicat sa nu mai adaugati miere!

Vanata ajuta si la detoxifierea organismului cat si la fortificarea sistemului imunitar prin continutul ridicat de vitamina C.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News