Fosta iubita a lui Tristan rupe tacerea! Nu o sa-i pice bine Biancai Dragusanu! „Nu vreau sa ii fac rau! Eu cred ca Tristan nu vrea decat sa… „

By

La o saptamana dupa anuntul pe care l-a facut Bianca Dragusanu, anume ca se desparte de tatal copilului ei, Victor Slav, parca incepe o adevarata telenovela! Mia, fosta iubita a lui Tristan Tate a rupt tacerea si a vrut sa clarifice lucrurile.

Inainte de a face publica relatia pe care o are momentan cu Bianca, se pare ca Tristan avea o iubita , Mia. Tanara despre care vorbim este cea cu care Tristan a avut o relatie de aproximativ doi ani, dar a parasit-o pentru a avea o relatie cu Bianca Dragusanu. Din declaratia ei reiese ca cei doi nu au nimic de impartit in momentul de fata si ca sunt doar amici, insa surse din anturajul brunetei sustin ca aceasta a ramas cu o masina de peste 90.000 de euro si multe cadouri scumpe primite de la iubitul ei.

A fost putin evaziva in declaratii, iar momentan motivul nu este cunoscut. Mia a marturisit pentru cancan.ro: „Eu si Tristan suntem doar cunostinte si atat, amici mai bine spus. L-am cunoscut intr-un club din Bucuresti si atata tot. De la poza pe care am postat-o pe Instagram cred ca a pornit toata aceasta poveste. Nu am nicio treaba cu el, ne-am vazut de cateva ori prin cluburile de noapte, dupa cum se stie Tristan e mare amator de petreceri, ii place sa iasa prin cluburi. Dar, sincer, nu am nicio relatie cu el, nu avem absolut nimic de impartit, nu am lucruri la el acasa si nici el nu are lucruri la mine. Nu vreau sa-i fac rau. Asa cum il cunosc eu e un om normal. Eu cred ca Tristan nu vrea decat sa se afirme, dar la cat de multi bani are putea sa o faca in alt mod.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News