Scandalul momentului! Subiectele examenului de Bacalaureat au fost stiute dinainte de a se deschide plicurile! Zeci de elevi s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a le vedea

By

De azi au inceput probele scrise, iar absolventii au avut azi proba de Limba si literatura romana, prima proba scrisa din sesiunea de vara. Cei care nu vor promova acest examen, sunt asteptati in toamna la a doua sesiune.

Sunt peste 120.000 de absolventi ai clasei a XII-a care sustin azi Bacalaureatul. Acestora li s-au alaturat inca 18.000 de candidati din promotiile anterioare. Este deja stiut faptul ca regulile sunt foarte stricte, iar elevii risca excluderea din sala de examen, iar inca doua sesiuni in care se va sustine Bacalaureatul nu vor avea voie sa se prezinte.

Conform realitatea.net, se pare insa ca regulile nu sunt pentru toata lumea aceleasi. Un utilizator a facut publuce azi-noapte subiectele de la BAC, iar elevii s-au trezit foarte de dimineata pentru a le vedea si a recapitula pe ultima suta de metri, incercand sa isi asigure o nota cat ai mare.

Cateva dintre mesajele de multumire pentru userul „milupas”: „M-am trezit la 5 dimineata ca sa invat Barbu”, spune un utilizator, iar altul ii multumeste lui „milupas” pentru ca a stiu ca elevi de la profilul real vor avea Eminescu, iar cei de la uman opera lui Barbu. Lista nu se opreste aici: „Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, /u/milupas”, „Din cauza ta iau BAC-ul”, dar acest elev a fost absent la orele de gramatica, exprimarea corecta este „Datorita tie iau BAC-ul”.

Se pare ca aceasta „traditie” dateaza de cel putin 3 ani, dupa cum reiese din comentariul unui utilizator: „Ba milupas, ai facut un gest frumos 3 ani la rand, fa si acum, nu-i lasa pe astia sa ne strice, ajuta copii care vor pleca la caspuni in strainatate sa nu mai plece te rog io”, folosind aceeasi gramatica „impecabila”.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News