Olga făcea autostopul și s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. „Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeţi?”. Detaliul pe care l-a observat la el, pe drum

By

Olga Filip este instructor la Şcoala de Arte şi Meserii din Slatina, care are şi o filială la Dobrosloveni. Femeia a afirmat că a mers de multe ori cu ocazia, luată de Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut, duminică, faptul că le-a uc|s pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Olga Filip a spus că nu l-ar fi crezut în stare pe Dincă de aceste m0nstruozități. Ea a afirmat că, la fel ca și fetele uc|se, mergea cu ocazia.

„Este un punct în Caracal de unde se ia ocazia, de lângă un sediu bancar situat pe şoseaua către Slatina. Şi preferam să merg cu acest om pentru că era aşa apropiat de vârsta mea. Ziceam că are peste 60 de ani, e om trecut prin viaţă. Şi pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu încerca să lege discuţii”.

Ea a spus că Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a uc|s cele două tinere date dispărute, în vârstă de 18 și 15 ani. „Nu avea o maşină de taxi, ci o maşină personală. O maşină gri deschis. Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeţi? Spuneam la Dobrosloveni şi răspundea doar: haideţi! Aceasta era singura comunicare. Eu aveam şi un traseu scurt de 5-6 kilometri. Şi am mers cu el de maximum trei ori”, a mai spus Olga Filip pentru Mediafax.

Olga Filip povesteşte că a cunoscut-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, dată dispărută miercuri. „Nu am crezut niciodată că acest individ este un cr|m|nal. Şi i-a căzut în mâini exact un copil cuminte. Alexandra era un copil liniştit, respectuos. Eu am cunoscut-o în gimnaziu”, a spus profesoara.

Femeia a povestit că Alexandra a urmat doi ani cursurile sale, de cusut și țesut, dar a renunțat la acestea atunci când a început liceul. „A zis că are mult de învăţat. Şi într-adevăr învăţa foarte mult. Am iubit-o pe această fată ca pe propriul copil. Sunt ş0cată de ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte puternică. Ea şi dacă îi făcea un băiat ceva imediat îl capsa. Avea încredere în ea”.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News